TELEFON:

+385 (48) 733 111

Print 21 LOGO_W

CRON

CRON

Prepress Print d.o.o. zastupa i servisira Cron CTP, također servisira i strojeve svih proizvođača CTP-a za flekso, ofset i sitotisak, zahvaljujući 35-godišnjem iskustvu zaposlenika, na prostoru jugoistočne Europe (Srbija, Slovenija, Hrvatska, BiH, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Kosovo, Albanija, Mađarska, Rumunjska i Bugarska). Besplatno održavanje i besplatni servis potvrda su kvalitete uređaja i čini njihove kupce najkonkurentnijima u poslovanju.

U domeni tiska zastupnici su proizvođača Solna, tiskarskih uređaja za ofset.

Za doradu u ponudi imaju trorezače, šivačice, ljepilice, savijačice i štance proizvođača Eureka i Guowang, JMD linije za automatski uvez knjiga i klamerice, Sinwei uređaje za tvrde kutije i korice, Wista visokoprecizne uređaje za perforaciju, Znep za proizvodnju eko vrećica.

Također, zastupnici su i mnogih drugih brendova kao što je: Versor, Rolam, KQ, Cim, Hu-Q, Heights, Dam, Founder, StudioRIP, KodakPrinergy, Hybrid, PDA.

Za sve uređaje pružaju potpunu servisnu podršku 24/7 tijekom cijele godine. Posjetite ih na sajmu u Zagrebu i uvjerite se u široki asortiman njihove ponude.