TELEFON:

+385 (48) 733 111

Print 21 LOGO_W

DIFOL

DIFOL

Roland premijere na Difolovom štandu u Novom Sadu! Kompanija Difol će kao zlatni partner sajma Print21 na svom štandu premijerno pokazati mašine koje je Roland izbacio na tržište početkom godine. Jedna od najjatraktivnijih mašina za koju se očekuje veliko interesovanje je novi UV VersaObject MO-240, naslednik proslavljene LEF serije desktop UV printera za štampu na predmetima. Novi model poseduje veću brzinu štampe, prošireni gamut boja usled novih kertridža i idealan je za sve tipove korisnika, bilo da se zahtevaju mali ili veliki tiraži.

Osim ove, očekuju vas i druge premijere u Novom Sadu. Naći će se tu dodatni noviteti iz Rolanda i Gravotecha, tako da će posetioci biti u prilici da vide apsolutno najnovije tehnologije raspoložive na tržištu. Osim flatbed UV printera za predmete, Difol će na Print21 prikazati sve tehnologije iz svoje ponude, pa će tako biti prikazane eko-solventne i UV print&cut mašine, eko-solventni, latex, DTG i DTF printeri, kateri, kao i laserske i mehaničke graverke.

Što se grafičkih materijala tiče, Difol u saradnji sa italijanskom kompanijom Guandong organizuje posebni Guandong corner gde će biti prikazane sve novine i specijali u segmentu materijala za digitalnu štampu. Difol partneri iz Italije vas očekuju kako bi se zajednički uverili šta je to najnovije, najzanimljivije i koji su trendovi u razvoju vizualne komunikacije.