TELEFON:

+385 (48) 733 111

Print 21 LOGO_W

EUROPAPIER DIPA

Europapier Dipa

Tvrtka Europapier Dipa d.o.o. s ponosom najavljuje svoje sudjelovanje na ovogodišnjem sajmu Print21, gdje će predstaviti nekoliko uzbudljivih noviteta uz već bogatu ponudu strojeva i materijala. Posebno ističu ulogu novih distributera brenda Summa čiji će se plošni rezač F1612 i roll rezač S Class 3 TC160 naći među izloženim proizvodima. Pružaju vam priliku da istražite prednosti i mogućnosti ovih vrhunskih rezača uz stručno vodstvo njihovog tima.

Naravno, neće se zaobići ni noviteti iz Rolanda. Tvrtka Europapier Dipa predstavit će plošni UV printer ROLAND VersaOBJECT MO-240 koji je nasljednik popularne LEF serije. Na njihovom štandu očekuje vas još iznenađenja, a njihovo ljubazno i stručno osoblje bit će vam na raspolaganju kako biste se upoznali s najnovijim materijalima iz njihova portfelja.

Pozivaju vas da posjetite njihov izložbeni prostor na sajmu Print21 i osobno se uvjerite u širok spektar ponude. Vesele se ponovnom druženju s vama i prilici da zajedno istražite mogućnosti koje vam pružaju.