TELEFON:

+385 (48) 733 111

Print 21 LOGO_W

GEADATA & ELEKTROTERM

Gea Data

Tražite li kvalitetan tisak na T-shirt ? Ulazite u posao sa majicama? Tražite kvalitetne termo transfer preše i opremu? Trebate li printer za majice? Ne znate kojom tehnikom tiska na majice bi radili? Trebate savjet ili edukaciju? Tiskali bi na šalice tehnikom sublimacije? Gea Data na jednom mjestu nudi sve što vam je potrebno da bi pokrenuli samostalan posao tiska na T-shirt i razne druge tekstilne materijale.

Nude vam kvalitetnu opremu za tisak na majice, razne vrste tekstila, opremu za sublimacijski tisak i repromaterijal. U njihovom web shopu možete potražiti, kvalitetne Stahls termo preše i opremu, rezervne dijelove, Roland printere i rezače te razne sisteme za tisak na tekstil. Također se tu mogu naći sito tiskarske boje, termo folije, print/cut materijali, transfer papiri za razne vrste ispisa, softveri, start paketi, promotivna odjeća, oprema te repromaterijal za razne vrste tiska na tekstil i još mnogo toga. Na sajmu Print21 predstavit će novi Roland BN2-20A printer/rezač te Stahls termo preše za prijenos aplikacija.

Elektroterm

Početnik ste ili znalac u području strojnog veza? Postojeći kapaciteti koje imate vas ne zadovoljavaju? Kvaliteta veza na postojećim strojevima nije na razini očekivanja vaših klijenata? Potreban vam je savjet ili edukacija kako napraviti korak daje?

U ponudi Servisa Elektroterm nalaze se strojevi za strojni vez TAJIMA, jednog od najpoznatijih proizvođača strojeva s najdužom tradicijom, porijeklom iz Japana.
Strojevi brenda Tajima proizvode se kao modeli s jednom glavom pa do strojeva s 4, 6, 8 ili više glava. Najčešće verzije su strojevi s DCP sustavom aktivne papučice, te su uz DCP sustav dodatno opremljeni s i-TM sustavom za automatsko zatezanje gornjeg konca. Oba sustava poboljšavaju kvalitetu veza, posebice na kapama i zahtjevnim materijalima, te dodatno smanjuju mogućnost pucanja igala.

Uz strojeve za strojni vez u njihovoj ponudi se nalazi sav potreban pribor za vezenje – igle, škare, folije, te konci i flizelini tvrtke MADIERA GmbH. Uz pribor nude i magnetne rame te programske pakete za izradu dizajna Wilcom i Tajima DG16 by Pulse. U ponudi imaju i termo preše te strojeve za lasersko rezanje i graviranje tvrtke GBOS.