TELEFON:

+385 (48) 733 111

Print 21 LOGO_W

IGEPA PAKO

Igepa Pako

Na ovogodišnjem zagrebačkom izdanju sajma Print 21 IGEPA group nastupa s bogatom ponudom različitih ispisnih i doradnih strojeva, od kojih će nekoliko imati premijeru na lokalnom tržištu.

Posjetitelji će po prvi puta imati priliku vidjeti mogućnosti najnovijeg Mimakijevog UV print&cut modela iz nove top serije 330 – Mimaki UCJV330-160.

Odmah do njega vrhunsku kvalitetu ispisa i jedinstveni sustav in-line obrezivanja prikazat će na modelu JV330-160, trenutnom bestselleru u visokoj klasi solventnih printera.

Izdvajaju i premijeru nove Canonove perjanice, roll-to-roll modela Colorado M5, koji postavlja nove granice u visokokvalitetnom ispisu i jedinstvenim značajkama UV-gel tehnologije.

Za sve grafičare koji razmišljaju o prvom koraku u svijet industrijskog printa pripremili su fantastična entry-level rješenja u obliku hibridnog UV printera HandTop HT1600 i potpuno opremljenog stolnog rezača malog formata Jwei CB08II-1216PM.

Za kraj izdavajaju dva izuzetna doradna stroja koji su neprocjenjiva pomoć u svakoj radionici: novi rezač folije Summa S3T i aplikatorski stol CWT 1736 Premium.