TELEFON:

+385 (48) 733 111

Print 21 LOGO_W

INO ŽIRI

INO ŽIRI ​

INO, d.o.o., Ziri, Slovenija, je globalni lider u razvoju i proizvodnji opreme za automatsku sito štampu. INO linije uključuju mašine sa ravnim platformama, posipač, tunel za sušenje i izložbenu jedinicu, od kojih svaka može biti i samostalna jedinica. Na sajmu će predstaviti prednosti različitih INO sistema sito štampe i inovativna rešenja za štampu koja otvaraju vrata za različite industrije:

Tekstilna industrija – INO SD Print tehnologija štampe hibridnih štampača kombinuje digitalnu i sito štampu, održavajući visok kvalitet i izuzetnu postojanost na pranje, visoku produktivnost i brzu i pristupačnu proizvodnju.

Grafika i pakovanje – Nezavisno od operatera, automatska štamparska mašina sa optičkim pozicioniranjem sita i štamparskog materijala obezbeđuje visoku preciznost višebojne štampe i savršeno usklađivanje digitalne i sito grafike (spot boje, lakovi, efekti…).

Štampana elektronika – INO PE Linija A7 omogućava štampanje provodnih polimera i boja na potpuno providnim, tankim i fleksibilnim materijalima, što olakšava proizvođačima elektronike proizvodnju štampanih kola, senzora, baterija, fleksibilnih ekrana, pametnih etiketa…

Industrijska štampa – INO nudi linije za sito štampu dopunjene robotima i prilagođene potrebama klijenata za štampanje proizvoda iz automobilske industrije i bele tehnike.

INO SD Print know-how i napredni hardver su važna konkurentska prednost svakog modernog štampača, zato vas pozivaju da ih posetite na štandu br. 9.