TELEFON:

+385 (48) 733 111

Print 21 LOGO_W

KONICA MINOLTA

Konica Minolta

Tvrtka Konica Minolta zauzima vodeću ulogu na tržištu rješenja za digitalni i industrijski tisak. Kao logičan korak u promociji digitalnog tiska, kao i drugih prodajnih programa iz njihova vrlo širokog portfelja, sajam Print21 prepoznaju kao izvanrednu priliku za promociju, upoznavanje klijenata s portfeljem, te predstavljanje noviteta s naglaskom na digitalnu transformaciju – lightmotiv Konica Minolta poslovanja.

Sajam Print21 smatraju idealnom prilikom za obnavljanje poznanstava i suradnje, gdje će predstaviti dio inovacija i rješenja na kojima Konica Minolta kontinuirano i intenzivno radi kako bi klijentima pružila all-in-one rješenja. Ove godine predstavit će print i embellishment workflow, uključujući AccurioPrint C4065 te AccurioPress C12000 s trimming unit jedinicom TU-510.

Njihovi predstavnici vas očekuju kako bi zajedno s vama osmislili nova poslovna rješenja, dodatno podigli svijest o nužnosti ulaganja u nove tehnologije koje će otvoriti nove prilike i pomoći vam krenuti u smjeru digitalne transformacije.