TELEFON:

+385 (48) 733 111

Print 21 LOGO_W

KONICA MINOLTA

KONICA MINOLTA

Kompanija Konica Minolta zauzima vodeću ulogu na tržištu rešenja za digitalnu i industrijsku štampu. Kao logičan korak u promociji digitalne štampe i drugih prodajnih programa iz svog vrlo širokog portfolija, sajam Print21 prepoznaje kao izvanrednu priliku za promociju, upoznavanje klijenata sa svojim portfolijom, i predstavljanje noviteta sa akcentom na digitalnu transformaciju – lightmotiv Konica Minolta poslovanja.

Sajam Print21 smatraju idealnom prilikom za obnavljanje poznanstava i saradnje, gde će predstaviti deo inovacija i rešenja na kojima Konica Minolta kontinuirano i intenzivno radi kako bi klijentima pružila all-in-one rešenja. Ove godine predstaviće print i embellishment workflow, uključujući AccurioPrint C4065, AccurioPress C4070, te AccurioShine 3600 sa iFoil jedinicom

Njihovi predstavnici vas očekuju kako bi vam pomogli i zajedno sa vama osmislili nova poslovna rešenja, dodatno podigli svest o nužnosti ulaganja u nove tehnologije koje će otvoriti nove prilike i pomoći vam da krenete u smeru digitalne transformacije.