TELEFON:

+385 (48) 733 111

Print 21 LOGO_W

KOPITEHNA

Kopitehna

Tvrtke Canon Hrvatska i Kopitehna će na sajmu Print21 predstaviti Canonova rješenja na području produkcijskog tiska i tiska velikih formata.

Canon je dugo vremena prisutan na području produkcijskog tiska, njihova rješenja omogućuju tiskarama da svojim klijentima ponude inovativne usluge digitalnog tiska koje je moguće napraviti i isporučiti u kratkom roku uz vrhunsku kvalitetu ispisa, čime stvaraju dodatnu vrijednost svojoj ponudi i ostvaruju veće prihode.

Na štandu Kopitehne, dugogodišnjeg pouzdanog Canon Gold partnera i ovlaštenog servisera posjetitelji će imati priliku uživo vidjeti sljedeće uređaje:

Canon imagePROGRAF GP-2600S, 24“ pisač sa 7 boja široke primjene, od maloprodajnih lanaca, trgovina s franšizom do malih fotografskih prodavaonica.

Canon imagePROGRAF PRO-2600, 24“ pisač s 12 boja koji donosi novo doba profesionalnog ispisivanja fotografija, ističući se svojom vrhunskom kvalitetom otiska.

Canon imagePRESS V900 je kompaktan digitalni tiskarski stroj za ispisivanje u boji, koji je dizajniran za maksimalnu produktivnost i izradu vrlo kvalitetnih materijala u kratkom roku.

Za vrijeme sajma tvrtka Kopitehna u suradnji sa tvrtkom Canon Hrvatska svojim posjetiteljima će omogućiti posebnu sajamsku cijenu uređaja.