TELEFON:

+385 (48) 733 111

Print 21 LOGO_W

MISIJA PLUS

MISIJA PLUS
Firma MISIJA PLUS doo Novi Sad na sajmu Print 21 u Novom Sadu predstaviće svoj prodajni asortiman mašina za doradu u grafičkoj industriji. Od grafičkih noževa, bigerica, perforirki pa do bindera i mašina za koričenje…
Predstaviće i novost u svojoj ponudi, a to je prečišćivač vode – OPUS Miraqua Delta. Miraqua DELTA je višenamenski aparat za vodu koji filtrira, mineralizuje, zagreva i hladi vodu izvučenu direktno iz vodovodne mreže. Dozator nudi čak 6 različitih temperatura vode te je dodatno obogaćuje hidrogenom korisnim za zdravlje. Ergonomsko kućište dozatora znači da DELTA zauzima vrlo malo prostora i može lako stati na bilo koji kuhinjski pult kod kuće i u kancelariji, kao i u prostorijama kao što su konferencijske sale ili čekaonice.
Pročišćavanje vode u dozatoru Miraqua DELTA sprovodi se najdelotvornijom metodom – reverznom osmozom. Uređaj je opremljen sa 3 filtera: PAC filter – eliminiše čestice; RO (reverzna osmoza) membrana – uklanja sitne čestice i bakterije; CF kompozitni filter (karbonska vlakna) – poboljšava ukus vode i uklanja neprijatnu boju, a po želji i mineralizuje vodu.
Miraqua DELTA dozator je opremljen UV-C lampom koja ima baktericidno i bakteriostatsko dejstvo, što isporučenu vodu čini potpuno bezbednom za potrošnju (ne prelazi standardni nivo COD – hemijske potrošnje kiseonika).
Na sajmu će takođe predstaviti i COWAY Air Purifiers prečišćivače vazduha.