TELEFON:

+385 (48) 733 111

Print 21 LOGO_W

NVM

NVM

U svom premijernom pojavljivanju na sajmu Print21 tvrtka NVM graphic solutions odlučila je predstaviti dva stroja iz portfelja njihovog principala Liyu Printer International. Radi se o large format printeru i CNC rezaču.

Printer koji će predstaviti je EQ2 Hybridni printer iz premium segmenta opremljen Ricoh Gen 6 glavama uz mogućnost ispisa na fleksibilnim i rigid materijalima.

Što se CNC rezača tiče predstavit će ekonomični, ali ne manje učinkovit stroj za rezanje u širokom formatu X-line Q-Cut 2516, dimenzija rezne površine 2.5×1.6m koji je opremljen conveyor beltom i svim potrebnim alatima za signage industriju poput V-cut, Kiss cut, Electric Oscillating Tool, Drag knife, Big alat te Router za rezanje tvrdih materijala.

Osim već dobro poznatih proizvoda iz portfelja Liyu Printer International, NVM će na ovom sajmu iskoristiti priliku i za predstavljanje novih zastupstava u svom portfelju. Uz uzorke bit će moguća organizacija personaliziranih posjeta prvim instalacijama navedenih strojeva.