TELEFON:

+385 (48) 733 111

Print 21 LOGO_W

SITOTEHNIKA

SITOTEHNIKA
Kompanija Sitotehnika, predstavnik ST grupacije, i ove godine će biti deo događaja PRINT21, koji će se održati u Novom Sadu.
Na svojem štandu, prostoru od 51m2, izložiće vrhunski setup proizvoda prilagođenih malim i srednjim formatima. Poseban naglasak biće stavljen na DTF liniju Mimaki TxF 150-75 sa šejkerom. Stabilnost u radu i originalni Mimaki softver Raster Link daju odličan kvalitet u štampi digitalnog preslikača za tekstil i majice.
Takođe, predstaviće vam najnoviji UV LED model kompanije Mimaki, UJV100-160 Plus, opremljen belom bojom i lakom, pružajući izuzetne mogućnosti štampe, kako voblera, tako i štampa u 5 lejera – 2 slike u jednoj. Tu je i 2.5D štampa tapeta kao inovacija. Pored toga, tu će biti i eko solventni štampač JV100-160 u kombinaciji sa katerom CG-130AR, kao pristupačno rešenje visokog kvaliteta za štampanje banera, postera, nalepnica i drugog grafičkog materijala.
U saradnji sa renomiranim brendovima poput MacTac, LG, 3M, Siser, Summa, kao i sa celokupnom paletom materijala ST Media, spojiće najnovije tehnologije sa visokokvalitetnim materijalima kako bi vam pružili potpuno iskustvo u domenu grafičke opreme.
Trenutno su u pregovorima sa kompanijom Epson u vezi sa izlaganjem njihovih najnovijih dostignuća u oblasti DTG/DTF tehnologije štampe. Veruju da će ova saradnja dodatno obogatiti njihovu ponudu i pružiti vam priliku da se upoznate sa najnovijim trendovima u ovoj oblasti.
PRINT21 za njih predstavlja dinamičan početak godine. S obzirom na koncept događaja, usmerenog na mali i srednji format grafičkih proizvoda, smatraju da se Sitotehnika / ST Graf potpuno uklapa u ovu viziju. Raduju se susretu sa vama na njihovom štandu i deljenju iskustava u ovoj dinamičnoj industriji.