TELEFON:

+385 (48) 733 111

Print 21 LOGO_W

TOSCANA SYSTEMS

TOSCANA SYSTEMS
Toscana Systems sa sedištem u Zagrebu je kompanija specijalizovana za razvoj softverskih rešenja za grafičku industriju. Posluje više od 20 godina u 13 zemalja širom Evrope. Na sajmu će predstaviti najnoviju verziju svog inovativnog sistema – Toscana Print.
Toscana Print, rezultat dugogodišnjeg profesionalnog rada, predstavlja sveobuhvatnu platformu koja integriše efikasnost, funkcionalnost i vrhunski kvalitet. Ova inovativna platforma omogućava štamparijama da unaprede svoje poslovanje, olakšaju komunikaciju sa klijentima, kreiraju precizne ponude, upravljaju radnim nalozima, skladištem, fakturisanjem i finansijama.
Predstaviće i svoj najnoviji alat – XXL Print Kalkulator, prilagođen potrebama velikog formata u grafičkoj industriji. Dizajniran sa fokusom na produktivnost, XXL Print Kalkulator ne samo da poboljšava upravljanje troškovima, već i pomaže u optimizaciji resursa.
Pozivaju vas da ih posetite na njihovom štandu i otkrijete sve mogućnosti koje Toscana Print može da pruži vašem poslovanju.