TELEFON:

+385 (48) 733 111

Print 21 LOGO_W

TOSCANA SYSTEMS

TOSCANA systems

Toscana Systems sa sjedištem u Zagrebu tvrtka je specijalizirana za razvoj softverskog rješenja za grafičku industriju. Posluje već više od 20 godina u 13 zemalja širom Europe. Na sajmu će predstaviti najnoviju verziju svog inovativnog sustava – Toscana Print.

Toscana Print, rezultat višegodišnjeg stručnog rada, predstavlja sveobuhvatnu platformu koja integrira efikasnost, funkcionalnost i vrhunsku kvalitetu. Ova inovativna platforma omogućava tiskarama da unaprijede svoje operacije, olakšaju komunikaciju sa klijentima, kreiraju precizne ponude, upravljaju radnim nalozima, skladištem, fakturiranjem i financijama.

Predstavit će i svoj najnoviji alat – XXL Print Kalkulator, prilagođen potrebama velikog formata u grafičkoj industriji. Dizajniran s fokusom na produktivnost, XXL Print Kalkulator ne samo da poboljšava upravljanje troškovima, već također pomaže optimizaciji resursa.
Pozivaju Vas da ih posjetite na njihovom štandu i otkrijete sve mogućnosti koje Toscana Print može pružiti Vašem poslovanju.