TELEFON:

+385 (48) 733 111

Print 21 LOGO_W

WITPAC

WITPAC
Witpac Germany GmbH je inovativno porodično preduzeće sa velikim iskustvom i stalnom težnjom ka razvoju uz praćenje trendova. Fokusirani su na rešenja koja štede vreme prilikom pripreme termo folija i štampe, smanjujući greške uz održavanje vrhunskog kvaliteta.
Prilikom kupovine sirovina biraju samo najkvalitetnije materijale za izradu proizvoda. Tokom sajma imaćete priliku da od njihovih predstavnika saznate više o samim proizvodima, pogledate prezentacije rada sa termo folijama i DTF štampe.
Pored već dokazanog kvaliteta termo filamenata iz Premium serije, moći ćete da se uverite u izuzetno ekonomičnu Weed-Ex seriju koja dolazi u čak 15 boja, zanimljive efekte dobijene korišćenjem High gloss, Perforated, Carbon, Specials, Glitter i u još mnoge druge serije u bogatoj paleti boja. Takođe ćete imati priliku da sami isprobate njihove termo folije koristeći prethodno isečene uzorke. Takođe ćete videti rad na njihovom Prestige R2 roll-to-roll DTF štampaču. Prestige R2 je razvijen za preduzeća sa ograničenim prostorom. Njegove performanse nude sveobuhvatno rešenje za one koji planiraju da uvedu DTF u svoj posao štampanja odeće.
Njihov prioritet je kvalitet proizvoda u svemu što rade. Ovo omogućava vama kao njihovim kupcima da proizvedete krajnji proizvod koji impresionira svojim visokim kvalitetom i izdržljivošću, kao i lepim izgledom i osećajem.