TELEFON:

+385 (48) 733 111

Print 21 LOGO_W

STH

STH

Screen team d.o.o. će na sajmu Print21 Zagreb predstaviti novitete vezane uz silikonske boje za tisak na tekstil. Posjetiteljima će pokazati cjelokupni proces izrade EMBOSSING  i MOLDING efekta. Na taj način posjetitelji će vidjeti kako izgleda proces izrade tih efekata u praksi, te će sami moći izraditi uzorke na njihovom izložbenom prostoru.

Osim toga posjetitelji će moći vidjeti praktičnu primjenu silikonskih boja u tehnici sitotiska (direktni tisak i transfer tisak).

STH će na sajmu predstaviti i transfer preše njemačkog proizvođača WAGNER. S obzirom da su jedni od vodećih distributera DTF strojeva i repromaterijala posjetiteljima će predstaviti print na DTF strojevima u širini 30cm i 60cm. Isto tako posjetiteljima će predstaviti sublimacijski program „Poklon artikala“ s mogućnošću dotiska (šalice, magneti, puzzle i ostalo). S obzirom da je Screen team zastupnik za ROQ International strojeve i Achitex Minerva boje za sitotisak, iste će predstaviti kroz uzorke i video prezentacije. Posjetite ih na njihovom štandu kako biste se uvjerili u široki raspon i kvalitetu njihovih proizvoda.