TELEFON:

+385 (48) 733 111

Print 21 LOGO_W

AZON PRINTER

Azon Printer

Azonprinter, renomirana svjetska firma, koja na tržištu postoji već 30 godina i jedina u Republici Hrvatskoj proizvodi strojeve za digitalni tisak, izlaže i ove godine na sajmu Print 21.

Azon ove godine prezentira jedinstvena DTF rješenja A3 i A1 formata. Uz atraktivne neonske boje i automatsko održavanje uređaja, Azon je konkurentan sa svojim rješenjima te se našao na popisu 10 najboljih proizvođača DTF uređaja na svijetu.

A3 format (Pronto i Pronto Neon) predstavlja idealno rješenje za manje tvrtke jer su to u stvari desktop printeri koji se vrlo jednostavno instaliraju i koriste.

Primo + Neon X sustav u potpunosti je automatiziran, te nema ručnog nanošenja praha. Radi se o 60 centimetarskom rješenju. Nudi 4 neonske boje uz standardni CMYK i bijelu (neon žuta, neon magenta, neon narančasta i neon zelena).

Na njihovom štandu B9 možete isprintati svoj uzorak, te se uvjeriti u iznimnu kvalitetu ovih hrvatskih printera.

U mogućnosti su isporučiti u veći dio Europe u roku od 1-2 radna dana. Tržišni su lideri u nekoliko europskih zemalja. Posjetite ih na sajmu u Zagrebu i uvjerite se u širinu njihovog asortimana.